søndag 27. mai 2012

Prøver noe nytt

Det er visst lenge siden jeg har blogget…jeg har gått fra pc til imac..og det hjelper ikke akkurat. På pc har jeg brukt windows live writer for å publisere blogginnlegg. På twitter i går, så fikk jeg tips om å laste ned MarsEdit til mac..og jeg prøver nå den gratis 30-dagers prøveversjonen..

 

Skal tro om jeg finner ut hvor bildene mine er..

 

IMG 3686

Jammen fant jeg det…her er et bilde av min førstefødte i solnedgang.. Skal tro om jeg finner ut hvordan å endre størrelse på bildene..

Jeg må nok bare prøve meg frem noen ganger..så jeg håper ikke man blir gaaal…

Bloggverktøyet ligger på: http://www.red-sweater.com/marsedit/  

Kan ikke si at jeg liker den nå..men så liker jo ikke jeg nye ting noen gang..det kan bli etter hvert. 

 

Eva Cathrin

1 kommentar:

Randi Målen sa...

Det blir nok bra, skal du se...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails