torsdag 21. juni 2012

Barn og sjø og ferie


Første dagen i ferien..tenåringene er på ferie med pappa´n sin "over there" og minstemann og jeg koser oss hjemme. Koser oss, ja…enda.. Ser at sommerferien kan bli kjedlig i perioder..men HELDIGVIS!!!

Matrosen har meldt seg på Redningsselskapets sommerskole oh..lykke!! En hel uke i trygge omgivelser på Rangøya, Averøya. De skal seile, bade, padle og lære seg godt båtvett og sjøliv på en morsom og praktisk måte. Om det koster noe?? Ja, 1600,- kroner. Vel verdt pengene for barnepass hver dag en hel uke…øøøhh..jeg mener selvsagt..vel anvendte penger for så flotte natur- og aktivitets-opplevelser for barna.

Sjøvett og aktivitet for barna..det er vel bare en fortsettelse på innlegget mitt lenger ned her, om barn og utfoldelse i "Beskytt Barna!!" (link i høyremargen) Tenk mestringsfølelsen barn får oppleve av å være med på dette. Den er gull verdt. I tillegg blir de trygg i slike situasjoner..og vi som litt bekymrede mødre blir trygge..for som jeg har sagt før: Det er ikke de barna som blir vant, som skades.

Tryggheten står selvsagt i høysetet. Minsten min..øøhh..mente matrosen, han har jo blitt 9 år, må vite, har alltid redningsvest når vi er ombord i båten. Faktisk så har han på vesten allerede ved bilen, for jeg orker ikke rope "pass deg" hele tiden. 

Jeg gleder meg, poden gleder segog vil du og ditt barn glede seg like mye, så meld deg på da vel.. Jeg kan gjerne kontaktes for å kjøre sammen til Rangøya-Averøy.
link til påmeldingen her

4 kommentarer:

Eli Oftenes Jakobsen sa...

Hipp hurra for sommerskoler og leirer!

Min er 16 og må jobbe. Ikke lov til å sløve (dvs sitte oppe hele natta og spille og sove hele dagen) i 6 uker i strekk.

Forresten så tror jeg noen har stjelt sommeren vår :o

Britt Kristin sa...

Så det finnes sommerskoler og leirer..så slippe det å bli kjedelikt..

Jeg lurer litt på om Hestskjæret kan enn se det fra land...og hvor blir det på Averøya??

Ha en fin kveld..

Britt

Britt Kristin sa...

Bare et spørsmål til...hvor på Averøya er det...bruhagen....kårvåg eller Henda....vill gjerne se dit i morra vi da...derfor jeg spørr....

Britt

Britt Kristin sa...

Tusen takk...
Skal utover i morra og grille og har sett så mange bilder derifra....har ingen ekstra linse jeg da...skulle vell ha hatt det da,men siden det er meldt fint vær.....

Klem fra Britt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails