torsdag 26. juli 2012

Senkede skuldre og hvilepuls?

Jeg har blitt yrkesaktiv igjen.. o skrekk og gru..de som har en trygg og sikker jobb som lærer, bør kanskje bare bli ved sin lest..

I høst fortalte jeg om at Næringslivsmannen og jeg var på fotooppdrag for Ylvis-skiltet som ble satt opp på "nyveien" på Averøya. Vell…det har blitt noen flere oppdrag for mannen og nå har jeg altså fått ei lita fast stilling.

"Prosjektleder" smaker på ordet…høres egentlig litt fint ut. Hva er egentlig en prosjektleder? Aner ikke…tror egentlig det bare er et finere ord på "hun som skal gjør det vi andre ikke rekker" eller " hun som skal gjør det vi ber henne om, men hun bør helst komme med noen ideer selv innimellom også"
Sommerjobbteamet i Drivhuset har intervjuet meg og resultatet finner du HER.

Plana er å begynne når ferien er over, men da vi skulle ut på flytur, spurte Sjefen…skal tro hva jeg skal kalle ham i bloggen. Jeg bruker jo aldri navn på folk, og bør vel ikke det her heller..får vel bli "Sjefen".
Uansett, han spurte: "Tar du en guiding på Averøya neste uke?" "For noen Estlenninger"

Klart jeg kunne det. Jeg stotrer litt med engelsken, men for Estlenninger skal det da alltids gå bra. Og siden Sjefen også er turistsjefen på Averøya, så reagerte jeg ikke på at det kunne være noe spesielt med det.

Vell…"Estlenningene" var et filmteam fra Estisk TV…som skulle lage en dokumentar om Averøya i et aktivitets- og reiseprogram som sendes "primetime" i Estland. Sjefen og jeg skulle være intervjuobjekter som skal lokke og inspirere flere fra Estland til å velge aktivitetsferie på Averøya. Vi har fått lovnad om linken til tv-programmet når det er tilgjengelig på internett.

Jeg tror nok ikke jeg noen sinne vil kjede meg i denne jobben…men høye skuldre og et lite magesår..og kanskje tilslutt et hjerteinfarkt..det er en viss fare for det.. Wish me luck.

Jeg hadde selvsagt ikke med kamera på et slikt oppdrag, men jeg fikk sneket meg til et mobilbilde fra noen av filmingen av sjefen mens vi tok vikingskipet på vei til Håholmen Havstuer.

Frodefilm

Eva Cathrin

1 kommentar:

Aina Strand sa...

Det høres jo veldig spennende ut! Lykke til :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails