onsdag 29. august 2012

#tegnetirsdag

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er en fotospammer..jeg tar bilder og poster dem..hele tiden..

Vell..mitt første møte med @majan sine fantastiske evner var da jeg postet bilder av Hestskjæret.
"Jeg ble inspirert av det flotte fyret ditt," skrev hun, "så jeg bare måtte tegne det"

FANTASTISK!!

Hestskjærettegning

Vell, @majan tegner hele tiden og nå har hun startet #tegnetirsdag på twitter, og vi spør og lurer..selvsagt på en svært forsiktig måte.."tror du..nei, du har sikkert ikke tid.., men en eller annen gang..kunne tegnet Frida..?"

Vi VET jo at hun gjør det.

Fridategning

Og så forsiktig igjen…"du kunne jo tegne ei av kuene mine..om du har tid..men du trenger selvsagt ikke…du har jo så mye.."

Og @majan tegner..trallalaaa..Hun burde virkelig selge bildene sine til oss..for hver eneste tirsdag er twitter full av @majan's tegninger. Hver og en dedikert til sine twenner. Og hver og en av oss føler oss spesiell takket være hennes evner.

Skal tro hva jeg skal late som at jeg ikke skal mase om neste uke..

Hjemmesida til @majan finner du HER

Kalvetegning

Og jada..det er jeg som er @vinterjenta

Eva Cathrin

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails