søndag 14. oktober 2012

Go West- Busstur gjennom Los Angeles

Vi har kommet til Los Angeles. Neida, vi bor ikke inne i selve byen, Los Angeles, men i "Stor-Los-Angeles" nermere bestemt Santa Monica. 

Utsikten fra hotellet vårt er flott selv om vi ikke bor på selve stranden. 

IMG 6359

IMG 6370

IMG 6372

Vell, etter en god natts søvn, skal vi på bussguiding igjen, denne gangen gjennom Hollywood og annet som Los Angeles kan by på. 

Vi har jo hatt mange fantastiske opplevelser så langt på denne turen, men i dette innlegget har jeg faktiskt planer om å sutre litt. 

Vanligvis mener jeg at hvis man ikke kan si positive ting, så kan man la være å si noe som helst. Hvis du vil lese om positive ting, så kan du lese noen av de andre innleggene fra turen, og bare se på bildene fra dette innlegget. For her har jeg altså tenkt å sutre. 

Jeg HATER busskjøring!! Når guiden har det kjempetravelt og snakker om alle byggene vi haster forbi i full fart. 

IMG 6378

ÅÅÅ, se skiltet...

IMG 6389

Her kan vi stoppe og ta bilder…fort fort fort…og alle løper mot skiltet, knipser bilder i et-og-et-halvt minutt, og blir jaget tilbake. 

IMG 6399

Mer kjøring, se bygget til venstre, se bygget til høyre, nei ikke det, men det.. nei, der var vi forbi..

IMG 6419

IMG 6425

I Hollywood fikk vi ganske god tid på oss til å se oss om, så her skal jeg ikke sutre så mye. Walk of Fame var selvsagt noe vi måtte få med oss. Og det var jo stas å ha vært her. Fullt av folk, både turister som oss, men også mange artister som gjorde dette veldig spesielt. 

IMG 6445

IMG 6456

Så var det på plass i bussen igjen. I Amerika virker det ikke som at rene bussvinduer har noe for seg. Selvsagt kan jeg være den eneste som reagerte på dette fordi jeg ville fotografere, men jeg kan ikke forstå at de andre så så mye annet enn fugleskitt og klistrede insekter heller. 

IMG 6426

IMG 6463

IMG 6465

Og så et kjapt stopp igjen. Jeg ble jo selvsagt litt fascinert av de vakre fontenene her. 

IMG 6493

Og vi hadde god utsikt til dette bygget, som ble brukt i filmen KingKong. 

IMG 6499

Det neste stoppet var i det meksikanskje kvarteret. Her var det et yrende folkeliv, men utallige små spisesteder og mange markedsboder. Kirken lå like ved og dette var virkelig et lite og intimt og spennende samfunn. Neida, skal passe meg for å si for mye positivt i dette som skulle være et negativt sutreinnlegg. Vi fikk vel om lag en halvtime på dette stedet, og på den tiden skal vi spise lunsj, se oss om, bruke privatrommene for de som trengte det..jaja.. 

IMG 6511

Vakre folk i alle aldre.

IMG 6513

Kirkeområdet var noe ganske annet enn hva vi er vant med her hjemme. Her var kirkeplassen et samlingsområde. Her kunne man sittte sammen med familien og spise maten sin, man kunne kjøpe seg forfriskninger. Man kunne gå inn i kirken akkurat når det passet seg. Bare for å se, eller for å delta i Gudstjenesten. Her ble barn døpt, barn på 1 år 2 år 5 år, samme det. Vakkert og veldig spesielt.

IMG 6517

IMG 6549

Og så var det å kjøre igjen. Og "det bygget" og "det bygget" og "det bygget"

IMG 6568

IMG 6571

Joda, dette var et negativt og sutrende og klagende og lite kontruktivt innlegg, men det er hva jeg syns om slike travle byguidinger med buss. Vi kunne kanskej sett det like godt fra TVén hjemme. 

Og neste gang….neste gang skal jeg huske å ta den der reisesyketabletten...

Mer positivt på de andre innleggene som ligger under Go West

Eva Cathrin

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails