mandag 8. oktober 2012

Go West- China Town

China Town i San Fransisco er en av verdens flotteste. Restauranter, butikker, grønnsakshandlere ute på gaten. Lamper og kupler og et yrende stappfullt folkeliv. 

Vi fant oss en restaurant som tok oss rett inn i Kina. Det vil si..for meg som ikke har vært i Kina eller i en annen China Town, så føltes det slik.  Vi kom inn i et spartansk rom, helt enkelt og ikke overfylt av kinesisk pynt som de norske kinarestaurantene. I den ene veggen var det akvarium med fisk som tydeligvis var der for å kunne serveres fersk. Nesten litt ekkelt, og dyreverneren i meg strittet litt. 

En smal, eldre kineser i dress tok imot oss. Veldig hyggelig og lavmælt. Var i bakgrunnen hele tiden, og dukket opp i det vi var klar til å bestille.Vi ante selvsagt ikke hva vi skulle ha, men oioioi som vi fikk spise. Det ble båret fram rett etter rett etter rett…og det så ut som det ikke var tomt noe sted. Vi fikk te til å drikke, og aldri tilbud om verken vin eller mineralvann. Men det var helt greit. Hele måltidet var en opplevelse. Jeg har sagt det i Norge også, men nå sier jeg det igjen: "Man går ALDRI sulten fra en kinarestaurant!"

IMG 5014

Vi gikk gjennom China Town på vei tilbake til hotellet ved Square Union, og vi bare nøt alle inntrykkene. Endelig hadde skodden over San Fransisco lettet, og vi gikk i nydelig solskinn hele veien tilbake. 

IMG 5711

IMG 5714

IMG 5717

IMG 5727

IMG 5719

IMG 5732

IMG 5733

Mer fra turen finner du på Go West

Eva Cathrin

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails