onsdag 17. oktober 2012

Ikke rør søppeldunken min!!

"Denne søppeldunken er privat"

"Ikke kast hundeposen din i denne søppeldunken" 

Avisinnlegg om fryktelige hundefolk som putter den sorte posen i alskens PRIVATE søppeldunker. 

Neida, jeg går aldri tur i byen. Ikke plukker jeg opp så mye hundeskitt heller når jeg lufter hunden min. "HVA??" tenker du sikkert nå. "Plukker du ikke opp hundeskitten??"

Nei, jeg gjør ikke det. Jeg går for det meste med løs hund, og jeg går for det meste i skogen eller på fjellet. Og jeg går iallefall ALDRI i parken eller i byen med hunden min. Jeg har selvsagt alltid med en pose eller to i lomma for sikkerhets skyld. Og jeg putter den i den nærmeste søppeldunken jeg går forbi. 

Men jeg ler, jeg ler høyt, og litt fortvilt hver gang jeg leser om sinte folk som vil ha slutt på at hundefolk putter den lille sorte posen i DERES private søppeldunk.

En bekjent av meg bor ved en park i byen der mange lufter hundene sine. Sist han ryddet i hagen, fant han et femtitalls brukte hundeposer slengt inn i hekken. Jeg tror faktisk han ville blitt takknemlig om de heller hadde brukt hans PRIVATE søppeldunk. 

IMG 3430

Joda, jeg skjønner selvsagt at det kan være litt irriterende at folk rører borti det som er privat?? Og om den blir oppfylt..joda, jeg ser det argumentet. 

Med så mange som slenger fra seg posene, eller ikke plukker opp i det hele tatt der folk ferdes…så syns jeg man skal lovprise de som stikker en godt sammenknytt pose oppi søppeldiúnken. Privat eller ikke. 

Dette bildet tok jeg i skogen like ved der jeg bor. Denne hundeeieren har fjernet sporene etter hunden sin, knytt sirlig sammen og hengt det på ei grein. Dette bildet tok jeg for snart tre år siden. Posen henger på samme sted i dag. Om denne hunden hadde gjort fra seg "midt på stien", noe normale hunder ikke gjør, ville det vært bedre å la det ligge. 

Hundepose

Men om du går tur med hunden din i skogen "min". Eller et annet sted og du har plukket opp etter den. Vær velkommen til å snike posen i søppeldunken min når du går forbi for å gå hente bilen eller å gå hjem. 

Eva Cathrin

3 kommentarer:

Humlehagen sa...

Hei Eva Cathrin!Her setter du ord på noe jeg også har tenkt på!:)Ser stadig hundeposr, langs turstier og veier..det er bare helt uforståelig og sprøtt!Sååå enig med deg!:)Hilsen Else Britt:)

@Brinchern sa...

Hmm, jeg er en av de som pynter trærne med hundeposer, men... jeg plukker de med meg på vei tilbake. Inni skogen lar jeg det selvsagt ligge. Her i oslo har jeg også sett slike lapper på søppeldunkene: "IKKE KAST HUNDEPOSEN HER!" - Åh, kunne jeg bare fått bikkja til å drite på kommando, da skulle vi lagt igjen en skikkelig smilende ladning!

Anonym sa...

Lukter sikkert bikkjemøkk i dunken din fra før, så en pose fra eller til spiller sikkert ingen rolle.
Karoline

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails