tirsdag 7. mai 2013

Humla suse

I dag sto jeg opp til en nydelig dag. Vekket av fuglesang og sola som sniker seg inn gjennom mine altfor lyse sommergardiner. 
"Svusj," sier mobilen min med en beskjed som gjør meg glad og lett hele dagen. Absolutt hele dagen.
Det er vår, og selv om jeg valgte meg april forrige måned så velger jeg mai nå. 
Humla suser, fuglene synger og alt spirer og gror.
Også sommerens sikreste, løvetannen, er på vei. 


Fjorårets vinhøst slo dessverre feil, men prøver friskt i år også. Selv om man sørger for frostfritt drivhus, er man ikke sikret. Overvinterne må visst ha vann også..For første gang har julerosa blomstret med hele blomster. Jeg tar det som et tegn.


Jeg kan virkelig ikke spille fotball. Jeg liker det heller ikke. Men noen ganger får man ta på tappersmilet og spille sammen med mistemann. Jeg overlevde. Jeg avsluttet kvelden med en hard løpetur. Mye lettere i dag enn i går. I dag klarer jeg visst alt.. 

Og som en perfekt slutt, ble det en nydelig solnedgang. Enn at et "Svusj" kan gjøre en dag så bra. 

3 kommentarer:

Ingvill Egeli sa...

Nydelig tekst og bra bilder!

Christina Mari Paulsen sa...

Så flott!
Herlig dag det var i går hos dere,ser ut som vi får en slik dag idag her nord.
Ha en fin onsdag.
Klem Christina

Jorunn M sa...

Svusj!

Herlige bilder - tusen takk og god helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails