mandag 6. mai 2013

Vi blir blå, og så dør vi.

- Fryser du?
- Nei, vi speidere frysere aldri. Vi blir blå og så dør vi.

Som et lite apropos til stormen rundt "Beskytt barna"-innlegget jeg hadde i juni. Det har hatt et voldsomt besøkstall de siste dagene. Og mange gode kommentarer. Både enige og uenige. Både saklige og usaklige. Jeg syns det er stas.

Selv om jeg er overlykkelig over at mine meninger om barn og aktiviteter blir anerkjent, skulle jeg likevel ønske at innlegget "Muligheter for alle" heller var det aktuelle innlegget. Dette handler også om barn og praktiske aktiviteter, men i skolehverdagen. Dette mener jeg selv er et viktigere innlegg.

Spesielt nå når valgkampen starter, skulle jeg ønske at flere pedagoger med alternative tanker ble tatt inn som skolepolitikere i de ulike politiske partier.

Praktiske oppgaver, estetiske fag og praktisk tilnærming til teorifagene. Det er det viktigste grepet for bedre resultater og bedre motivasjon for skolebarn fra førskolealder til videregående.

En god lærer er avgjørende for å lykkes.

(Begge de omtalte innleggene finner du i høyremargen under kolonnen "mest besøkt")

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails