torsdag 3. oktober 2013

Oh glade jul..

Jeg lærer aldri. ALDRI! 
Da jeg rydda loftet i vår, kastet jeg kassevis med gamle blad. Interiør. Hage. Og julemagasiner.
De hyggelige julebladene som kommer i slutten av september hvert eneste år. 
Alle ukebladene har sin egen versjon, og i løpet av september-oktober-november besitter jeg de alle. 

Da jeg ryddet bort alle i vår, tok jeg selvsagt vare på de mest interessante. Helt til jeg ryddet en gang til, og kastet resten. Konklusjonen var entydig i hodet mitt. Jeg skulle ALDRI kjøpe de igjen. 

De er hyggelige. Og full av annonser. Og det er jo kanskje begrenset hvor mange nye ideer man kan lage hvert eneste år. 

Likevel da... I dag kjøpte jeg årets første julemagasin. Jeg skal ikke nevne hvem det var fra, men jeg burde visst bedre, siden jeg aldri kjøper ukebladet ellers i året heller.

Etter tur med bikkja, benket jeg meg i kosesofaen. Jeg hadde en god varm kopp te, en Rittersport med helnøtt (!!!) og et varmt pledd. Teen var fremdeles varm da jeg la fra meg bladet. 69,- kroner.

Og ideene...jeg ville ikke brukt NOEN av dem. Og jeg tror ikke jeg er så fryktelig sær. Eller...joda, siden jeg ikke har småbarn lengre, er jeg ferdig med dorullnissene...men sånn ellers.  Vell, dorullnisser..mange av ideene var nettopp på det stadiet. 

Men jeg ville jo heller aldri ha strikket en julekule.. Jeg er vel sær.

Spiser litt mer Rittersport, og tenker at jeg er premenstruell. Det kommer sikkert et nytt julemagasin fra et annet ukeblad. Neste uke.. 

1 kommentar:

Ingvill Egeli sa...

Så koselig lesning, og så morsomt. Jeg skjønner godt hva du mener. Her vil de presse penger ut av oss! Jeg sier det bare, da må de sannelig også levere. Inspirere oss!! Danske Isabellas er et sikkert kort. Men det er også inndratt i Norge, på grunn av for lav interesse. Den danske utgaven selges likevel også her, eller du kan abonnere (som jeg gjør). Jeg tør garantere at du ikke blir skuffet! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails