onsdag 15. januar 2014

Havørn i magen

Galleriet mitt er ferdig. 
Utstillingen er klar.
Alt er klart.
Eneste jeg klarte å tenke var at garasjerom bør fylles med ski, sykler og dekk.
Avlyse hele greia. 
Først kom tankene torsdag kveld. Før den private lille Vernissagen.
"Skal du ha Vernissage?"
"Tja, dere kan komme innerst i garasja og se bildene mine.."

Vell, noen overtalte meg til å tenke at det går bra. Og den lille private ettermiddagen gikk bra. Masse sjampagne, høye heler, gode venner og nydelig bacalhau. Til og med soldatsønnen kom for å være sammen med mamman sin denne dagen. 

(Bildet har jeg kopiert fra en venninnes facebookside)Jeg var kjempenervøs. Fortalte oppstykket litt om starten på galleriplanene. Dere kan lese om det i forrige innlegg som heter "Husk å puste". Men det ble bra, og jeg tror alle koste seg med mat og vin og bilder. 

Den offisielle åpningen var i dag. På nytt Havørn i magen. Mye mer enn sist, faktisk. Jeg hadde invitert til åpning klokken 18.00 og ingen kom... 10 minutter senere kom en eneste person. Men så. Så kom den ene etter den andre. Jeg holdt nesten pusten. Hva ville de si. Syns de jeg var rar? Overmodig? Hva som helst? 

Jeg overlevde. Kun hyggelige mennesker var innom. Interesserte. Kortreiste og langreiste. Pratsomme. Smilende. Rosende. Ikke skummelt i det hele tatt. 


Jeg vurderte mye frem og tilbake, og tilslutt bestemte jeg meg for å lime små lapper med tankespinnene mine rundt om blant bildene


Galleriet fikk navnet Galleria Inverno og den første utstillingen heter LUFT. Som vanlig gjenspeiler utstillingen min sinnstilstand. 

Jeg håper mange vil komme innom til denne utstillingeng jeg håper mange vil låne galleriet mitt for å vise hva de holder på med. 

Jeg skal øve meg i å kalle det Vernissage, og jeg skal øve meg på å ha litt mer sjøltillit. Tror jeg. 

Sønnen min knipset meg lørdag kveld når jeg endelig pustet ut.


5 kommentarer:

Vibeke LSH sa...

Heia deg, EC!
Jeg gleder meg på dine vegne, og applauderer mot og suksess :-)

Kristin`s tøveri sa...

Det ser veldig fint ut!! Kommer en dag det passer bedre, i dag sluttet dagen et helt annet sted, Lykke til, kos deg :)

Hestia sa...

Du er så verdt det, vet du. Åpen himmel og sterke vingeslag.
Gratulerer med alt det nye. I dag er verden en åpen dør!
(Jeg var sent ferdig på skolen i dag og ville iallfall ikke komme for sent TO ganger)

Sølvi Tveit sa...

Det er helt opplagt for meg at du er en veldig dyktig og kreativ fotograf! masse lykke til!

Trine sa...

Gratulerer Eva Cathrin. Nydelig navn på galleriet. Detta vil du sikkert lykkes med og jeg sier bare go for it ! Skulle bodd nærmere men får nyte bloggen.

Klem <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails